maanantai 26. maaliskuuta 2012

Grey's Anatomy.

Tässä sarjassa on kaikkea, kaikkea sitä mitä hyvässä sarjassa täytyy olla. Mielenkiintoinen juoni, sopivasti käänteitä, harkitusti valitut näyttelijät sekä sisältää mukaansatempaavaa kaikkien rakastamaa draamaa! Mut se mikä sarjasta tekee niin erityisen on jokaiseen jaksoon ujutetut sitaatit ja erilaiset "elämänohjeet".. Niitä on kiva seurata, peilata omaan elämäänsä ja pohtia mielessään :)

Sarja kertoo siis Meredith Greystä ja 4 muusta kirurgian lääkäriharjoittelijasta, jotka suorittavat harjoitteluaan kuvitteellisessa Seattle Grace Hospitalin sairaalassa. Harjoittelijat yrittävät toimia työssään parhaalla mahdollisella tavalla ja pitää samalla yllä sosiaalista elämää..Heitä vahtivat tiukat ja hiukan ylimielisetkin vanhemmat lääkärit. Yksityiselämä ja työ sekoittuvat helposti tässä sairaalassa. Lisätietoa sarjasta täältä.Ps. jos joku muukin tykkää sarjasta, niin löysinpä sattumalta Ellokselta 1-6 tuotantokaudet sopivaan hintaa ;) Elloksen sivuille pääset tästä.

4 kommenttia:

 1. rakastan tuota sarjaa!=) Meillä on kaikki tuotantokaudet itellä ja olen niin innoissaan kun sarja taas jatkuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mie haaveilen niistä kans! Joskus kaverilta lainannu ekat kauet, muistaakseni 4asti kattonu kunnoöla.. Sit jääny 2 kautta vähän välistä ja nyt ku alko taas nii muistin alkaa kattoon :F

   Poista
 2. Jos kiinnostaa niin lainaan kyllä mielellään loput kauden seiskaan asti! =) Ihanaa aivot narkkaan viihdettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Vitsit huippua! Pittää nähä kahvien/ teen merkeis ku kerkeet :))

   Poista