tiistai 20. maaliskuuta 2012

Perfekto.

Tai ei enää niinkään.. Niin kaikki voi sekunnissa muuttua. Näinä hetkinä sitä muistaa taas kuinka mikään ei ole ikuista, jokaisesta hetkestä on nautittava sillä jokainen hetki voi olla kenen tahansa viimeinen.. Tämän piti olla iloinen päivitys, mut nyt on vain vaimennettu hiljaisuus.. Kaikesta huolimatta voisin vähän kertoo meidän päivästä ja kuvittaa tarinaani eilisillä "muutamilla" otoksilla ;)Herättyäni päätä siis jomotti ja olin jo varma et tää päivä on katastroofi, mut nopsaa siis ylös ja puuron sekä kahvin keittoon. Aamupalan ja luetun Lapin Kansan jälkeen äkkiä kimpsut ja kampsut kasaan Eeliksen kans ja vaunuilemmaan! Voi mikä ihanuus ilma siel olikaan..  Auringossa mittari näytti +13 ja aurinko porotti niin makiasti et ei oltais maltettu ulkoa pois ollenkaan..


No mepäs käytiin Eeliksen kans kiertämässä taas muutama liike ja pilkkipalkintoja sateli ihan kivasti, se jo sai minut extra hyväntuuliseks.. Lopulta sain tarpeekseni ja siirryimme kiertelemään markkinoille.. Markkinoille mennessäni olin jo päättänyt et mitään en osta, mut ainahan saa haaveilla! Löysin nimittäin mm. ihania Marilyn-tauluja, silti kukkaronnyörit pidin tiukasta kiinni.

Markkinoilta siirryimme siis kotia, ja Eeliskin heräili päiväuniltaan.. Toinen oli taas niin hyväntuulisena vaik niin ne hampaat vaivaa edelleenkin :( Tää iltapäivä onki menny sit Eeliksen osalta pienien kolhujen saattelemana, mut nyt pikkuvekkuli nukkuu tyytyväisenä parvekkeella <3Itse voisin nyt siis lajitella palkinnot ja laskea määrät. Ihana kun saanut niin paljon jo aikaseksi! Tällä menolla ei iske viime hetken paniikkikaan. :) Niinjoo! Ja eilen leivoin vaippakakkua, alla kuvaa valmiista tuotoksesta ennen kuin pakkailin sellofaaniin.. Aluks mietin et saa olla ensimmäinen ja viimeinen vaippakakku, mut sitku tuli valmiiks ja lopputulos oliki ihan söpö niin voin mie ehkä joskus toistekin tehä :)


Vähän on kuiten orvonnäköinen, ja voiki olla et keksin vielä jotain kivoja ylläreitä kakkuun mukaan, onhan täs viel hetki aikaa tätäkin tuunailla! Saa tää projekti kylläkin jäädä toviks kaapin uumeniin, kerkeen sit lisäillä pikku ylläreitä mukaan jos löytyy jottain lisättävää. Mut nyt ruokaa nassuun, pilkkihommien pariin sekä treenit vielä luvassa tälle iltaa :) Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti