sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Haaste.

Haaveilua, haaveilua:

”Kerro mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa.“

Näitä haasteita on putkahdellut useammastakin blogista, joten päätin itekin toteuttaa:


1. Omakotitalo, ja mieluiten tieten ton tyylinen: The Safe House in Poland by KWK PROMES, jos rahaa oisku roskaa niin turvallisuus ennenkaikkea! ;))

2. Oikeesti tahtoisin käytännöllisesti ajatellen Dodge ram 3500 tyylisen korotettuna, eli jonku ison muhkeen auton! Sais korkeuksista ajella ja ois aikas turvallinen kans. Mut kyl se pitäis laittaa ehottomasti Mercedes Benziltä esim. C-mallin AMG! Aah rakkaus! <3

3. Tää ois ehotono! Loma-asunto/asuntoja ympäri maailmaan. Ehottomasti Espanjasta, Unkarista, ja mieluiten jostain päin Aasiaa sekä Amerikkaakin! Nää kolme ensimmäistä onki aikas suurehkoja haaveita, mut kaks seuraavaa sit realistisempia!

4. Vihkisormus, suunniteltu ja toteutettu minua itseäni varten. Yksilöllinen, eikä ois kellään ainakaan samanlaista! Sais olla kyl keltakultainen ja usealla isolla timantilla. Okei tää ois ehkä realistinen, mut ei taieta tuhlata montaa tonnii sormukseen, eli riittänee parin sadan euron joku nätti ja simppelikin! :)

5. Tää oli vaikein, selasin netistä mm laukkuja mut ei mikään iskenyt täysin, joten päädyin papukoruun. Oon aina tykänny papukoruista, mutta en ole vielä saanut aikaseks hankittua! 

Naisena tahtoisin kyl kaikkea, mut tuos nyt ensimmäiset viis asiaa jotka hankkisin ensimmäisten joukossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti