sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Zumba!

Oon aivan unohtanut! Niin että minkä, no minun myöhästyneen joululahjan! Se on kotiutunut melkeen kaks viikkoa sit mut en oo muistanu tehä minkäänlaista postausta ees koko pelistä, saatikka muistannut ees pelataku pari kertaa =DDD

Tosiaan zumba fitness ps3:sen peli on kyseessä. Aikas haastava ensikertalaiselle zumbaajalle, mut pikkuhiljaa sitä alkaa pysyyn mukana. Tykkäsin kyl kovasti, mut ehkä kaipaisin enempi jotain "tuttuja" biisejä et oikeen syttyis tuo tanssi-into, mut eiköhän sitä totu nuihin lattaribiisehinkin viel ku vähän totuttelleepi :)
Zumba Fitness peli siis sisältää zumba vyön johon voi sijottaa movekapulan, ja siten peli "rekistöröi" lantion liikeet ja pystyy etenemään pelissä. Zumbaa pelatakseen täytyy tosin omistaa ps3:sen sekä moven aloituspakkauksen johon kuuluu kapula ja kamera. Ja sit vain zumbaamaan!

Kirjoittaessani tätä postausta päädyin lueskelemaan täs hieman playstationin omilta sivuilta pelistä ja kopsasin alle pätkän:

" Lajin perusteet selviävät helposti vuorovaikutteisesta opasjaksosta. Kun perusliikkeet ovat selvillä, kiinnitä PlayStation Move -liikeohjain pelin mukana tulevaan Zumba Fitness -vyöhön ja tutustu Zumba Partyn erilaisiin ohjelmiin. Harjoituksia on saatavana niin aloittelijoille kuin kokeneillekin zumbaajille. Jos sinulla on rytmi veressä, kokeile Zumba Classia ja kehitä tanssitaitojasi, kunnes olet valmis Zumbathonin äärimmäiseen zumbahaasteeseen.

Single Routine -osiossa on 30 eripituista ja eri vaikeustasoa olevaa ohjelmaa, joissa pääsee kokeilemaan kaikkea salsasta calypsoon ja rumbaan. Seuraa tanssijaa ruudulla ja kasvata energiamittaria liikkumalla musiikin tahtiin. Kun mittari täyttyy, vaikeustaso ja haaste kasvavat.
Pyöritä lanteita, liikuta jalkoja ja anna zumban rytmien viedä."

Parin kokeilu kerran jälkeen en ois kyl uskonut et pelis on nuin paljo erilaisia ohjelmia ja säätöjä. Taisin itse kokeilla vain jotain zumbatuntii sekä joitain yksittäisii biisejä.. Ja kaiken tämän lisäksi pelistä löytyy vielä kuulemma paljonpaljon muutakin! Pitänee illalla kyl alkaa tutkiin paremmin, kun insanityssakin on lepopäivä! Nyt äkkiä syömään ku vieraatki jo tulloo!

Ps. Illemmalla myös kuvia valmiista syöttötuolin pehmusteesta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti