keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Päivä 3.

Rakas päiväkirja, olisinpa noussut ylös kun heräsin klo 07.30. Tyhmä minä kun jatkoin unia, kello soi yhdeksältä mut jatkettiin viel puol yhteentoista saakka. Olo olikin silloin jo aivan hirveä! Se et venyttiin sängys ja imetin usean kerran poikaa ennenkuin olin syönyt, vei kyl viimisetki voimat. Kun nousin sängystä ja säntäsin puntarin kautta tekeen meille aamupirtelöt, käet jo tärisi, voimat aivan pois ja huippas ihan sikana..

Poikkesin hieman dieetistä ja söin kaksi mandariinia, join samalla iiison vesilasin et jaksoin sit just ja just sheikkerillä sekoittaa meille aamupalat. Aamupalan jälkeen ei kyl voimat palautunut, et teki kyl tiukkaa et sain Eelikselle aamupuurot keitettyä. Onnekseni kuite sit kasvisliemi paransi oloa, muuten ei ois kyl onnistunut lähteä hoitaan asioita mieheni kans ku tuntu vaan et oksu lentää.. Samalla myös päänsärky meinas iskee mut onneks sekään ei sit yltyny vaan meni ohi.

Kaiken tuskan jälkeen nyt on voittajafiilis! Käytiin kävelylläkin ja sain siivoiltua, viel jos jaksais imuroida :) Tuntee kyl kropas kuinka dieetti puree, koko ajan vähän vilustaa ja tämänpäivän aamupainot oli molemmilla taas n. -1kg!! JEEJEE. Eilinen piitkä kävelylenkki tuol talvimyrskys ja illan treenit +sauna tais tehdä kans oman osansa. Puntarin lisäksi suurinta kiitosta saa kyl ku näkee kavereita/tuttuja tai ketä vaan, joita ei oo nähny hetkeen, ja he sanovat et: " ootpa laihtunut". Tulee kyl siit hyvä mieli ja motivoi vaan lisää tekeen töitä oman kroppansa eteen. No mut nyt saa riittää runoilu, siirtyis lieden ääreen höyrystään ja soseuttaan poitsulle päärynöitä et pääsee toinenkin syömään <3 Hellurei ja hellät tunteet !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti