keskiviikko 25. tammikuuta 2012

xoxo gossip girl.

Aaah, ihanaa kattoa pitkästä aikaa uusimpia gossip girl jaksoja! Kaks jaksoo kerenny tälle vuodelle tulla, niin voinpahan nautiskella nyt molemmat kerralla :)Tää päivä on muutenkin ollut oikein kiva! Oon kerenny imuroida ja siivoilla muuteskin, sit keitellä hirvenlihakeiton + postipakettikin vihdoin saapui!!!


Paketin sisältöön olin odotettuakin viel tyytyväisempi. Hihi, no ehkä on aika paljastaa mitä paketti sisälsi: Ed Hardyn Love Kills Slowly suojakuori Iphone 4S:ääni <3 Aww... Alla pari kuvaa, tykkään kyl ihan sikana! Soppii kyl niin hyvin tähän valkoseen iphoneen..
Kuori tilattu vapaakaupasta , hieman meinas alkaa jo pelottaan et kotiutuvatko ollenkaan mut reilun kahen viikon jälkeen saapuivat kuitenkin.. Joulun jälkeinen ruuhka tieten pitensi toimitusaikaa osaltansa, mut jokatapaukses odotus kannatti ja kuoret oli hyvin pakattu et ei voi ku olla tyytyväinen!

2 kommenttia:

  1. Hei! Mun on pitäny jo muutaman kerran kommentoija sulle mutta en vaan ole saanu aikaseksi tai kerinny. Oot varmaa huomannu, että ole alkanu lueskeleen sun blogia ja nyt on kyllä niin pakko kertoo, että tuun aina niin hyvälle tuulelle näistä sun jutuista! =) Hurjan mielenkiintoista seurata teijän vauva-arkea, kun itellähän tuo tietenki on niin pimennossa. Käyn melkeen joka päivä tän tsekkaamassa =) - Riina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi ihana Riina <3 Kiva saaha kommenttia ja kuulla et joku näitä lukeekin! (minun vanhempien lisäksi =D ) Mut sen takiahan sitä taitaa kirjottaakin (ittelleen tieten ensisijaisesti) mut myös et kaverit, ystävät, tutut ja perhe voi lueskella päivittäisiä kuulumisia . :))

      Poista