maanantai 9. tammikuuta 2012

Täysikuu.

Niin se vain taas valvottaa, ja olo on sen mukainen :( Normi maanantai kaiken lisäks ja karu paluu arkeen, onneks pikkumies nukkuu ees vaik vanhemmat ei pätkääkään.


Onneks eilinen oli ihana päivä niin eiköhän sen voimalla jaksa taas koko viikon! Oli kyl hulinaa vilskettä, vieraitakin kävi et melkee läpsystä vaihto. Ensin kävi minun vanhemmat, seukiks mieheni äiti + siskontyttö ja viel iltasella naapuripariskunta! Illan kruunas kävelylenkki,  kosteankuuma sauna ja Warrior leffa!


Elokuvasta en ala tekemään mitään pitempää arvostelua, eiköhän riitä et sanon et 2011 vuoden leffoista paras! Parempi et itse katsotte, etten mene paljastamaan vahingossakaan mitään. Sen verran kuiten voin kertoa, et aluksi ajattelin et jaksaakohan tätä ees kattoa, kun elokuvahan kertoo pitkälti vapaaottelusta. Hieman ennalta arvattava juoni, mut yllättävintä kuitenkin taisi olla et herkistyin useampaan otteeseen leffan aikana, jota ei tapahdukaan kovin usein! AAH, reilu 2h parhautta! <3 Näihin tunnelmiin päätän kyl tään datistelun, kuulemisiin ;)


Ps. Meidän viikonlopun hittiruoka, ilman lisukkeita kylläkin(riisiä tms)
: http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/24191-tomaattinen-kirjolohivokki kannattaa kokeilla, syötävän hyvää ja kevyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti