lauantai 7. tammikuuta 2012

Päivä 5.

Torstai meni sit lepopäivänä, kun pääsimme nin myöhään vasta Kittilään ettei sit keritty enää lenkkeilemään tms. Loppiaisena pääsimme ylös jo ennen kahdeksaa, sovelsimme jo heti aamusta dieettiämme, aamupirtelölle kaveriks vähän tonnikalaa ja raejuustoa voileipäviipaleen päällä d; Viimeinen dieettipäivä olikin sit erittäin helppo, ehkä siksi kun tiesimme että oli viimeinen sekä lisätyn ruuan ansiosta. Illalla kävimme vielä pitkällä kävelylläkin, joten olo oli mitä mainion!

Tänään sit aamupaino kittilän puntarilla näytti -5,3 kg. Todellisuudesta vaikee sanoo ku vähän jokanen puntari oma yksilönsä, mut joka tapauksessa dieetti toimi, saimme painonpudotukseen hyvän alkupyrähdyksen sekä annoskoot pienenettyä minimiin. Olo on aivan ihana!

Muuten tää päivä on kyl ollu mitä huonoin, lukuunottamatta et ihana kaverini kävi miehensä ja pienen poikansa kanssa kylässä ja saimme jutustella piiiiiiitkästä aikaa ihan kasvotusten. <3 Nyt ei jaksa kyl kirjottaa enempää, joten huomiseen josko mieliki ois jo parempi! ÖITÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti