tiistai 3. tammikuuta 2012

Päivä 2.

Eilinen meni aika nätisti. Ei ollut havaittavissa minkään sortin päänsärkyjä tms. Pientä heikotusta välillä, mut sit ku otti seuraavan aterian olo taas koheni huimasti. Koko päivän siivoilin, järjestin vaatehuoneenkin ja tieten urheilinkin kovasti..

Huomasin kyl et monesti sitä tulee syötyä ähkyyn ittensä, mikä ylisyöjä se mieki muka olen! Ihana ku on annostellut ateriat niin ei tuu syötyy sit enempää ku on tarvis. Sillee kivasti sopivasti et jaksaa taas seuraavalle aterialle :) Ja se keveys! Vois lähtee vaik juoksulenkille heti aterian jälkee, kun tosiaan on saanut pelkät tarvitsemansa ainesosat eikä yhtään sen enempää!

Yllätyin kyl positiivisesti myös siit et jokainen ateria maistui muullekin kun pelkälle teolliselle moskalle. Kertaakaan ei meinannut ruoka noussa kurkkuun, vaan saatoin hyvin mielin syödä koko annoksen, ja jopa toivoa salaa et eipä ois loppunu viel ;D Illalla sit kuite iski jäätävä nälkä, ja oltais molemmat tahottu sortua ja hakea jotain roskaruokaa. NAMNAM! Mut onneks uni tuli ja selvittiin aamuun, ehkä tänään on jo helpompaa :) Lisäksi pääsimme ylös jo klo 9! Se on mulle aikasin, ku äippälomalla tottunut et nukun pikkumiehen kans ainakn 11 .

Kaiken muun hyvän lisäksi Nutrilett Quick Startissa ei tosiaan oo päivää kohden kuin se n. 800cal, joten normipäiväään nähden 1/3! Ei ois heti uskonut et tuolla määrälläki pärjää kuhan syö vaan oikein kuitu- ja proteiinipitoisia tuotteita. Ja et saa tällasen kivan startin painonpudotukseen näinkin "helpolla" ja pienellä itsekurilla. HAPPYHAPPYJOYJOY

Tänään aamupainoni olikin jo -1,3kg! Mieheni ei käyny puntarilla eilen mut ainaki samat on hälläki lähteny :) Molemmilla vähän vilustaa et seki taitaa olla laihtumisen merkkejä! Muuten olo aikas hyvä edelleen, paljon vaan juoda vettä ja sit ravata vessaski. No mut enää kolme päivää edessä, ja sit funtsia et mitä sitten? Uus viiden päivän kuuri? Vai joko olemma valmiita siirtymään oikealle ruualle?

Ainiin! Eilistä ilta/yönälkää lukuunottamatta on mieli tehnyt vain kaikkea kevyttä ruokaa, salaatteja jne. Kerkesin jo suunnitellakin, et jos tään dieetin jälkeen koittais tehä viikon "ruokalistan" aina etukäteen niin vois vähän laskeskella kaloreita samalla ja paremmin tarkkailla ruokavaliota. Liikaa en tahdo kuitenkaan alkaa niuhoittamaan ja tarkkaileen, elämästä pitää kuiten pystyä nauttimaan! Karkit ja sipsit on nakattu jo kuikkaan, limsanjuontiaki rajotettiin sillä lailla, et hankittiin Sodastreami! Et kivennäisvettä vaan niin eipähän tuu turhia kaloreita tai sokereita siitäkään.

No mut kivaa tiistai-päivää kaikille, nyt jos lähtis kattelee et saakohan pikkumiestä ylös tälle päivää :) ADIOS AMIGOS <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti