torstai 5. tammikuuta 2012

Päivä 4.

Eilinen ilta oli yllättävän helppo, ei tuntunu yhtää tuskaselta eikä nälkäkään niin vaivannut. Tämä aamukin selvittiin ilman heikotuksia tai muita oloja, mut muuten aamu olikin aika DISASTER. Haha, no ei pahasti mitä nyt kahvit keitin pöydälle ja muuta pientä, onneks paino oli kuite pudonnu ees sen -0,4kg et almost -3,kg on jo pois.


Nyt sit ootella et ollaankohan me nyt lähös kittilään vai ei.. Ootella nyt sit et miten oli asian laita, pääsis vaan nopsasti pakkaan ja laittaan auton lämpeen niin kerkeis sinnekin ennen iltaa. Ihana olo nyt, virtaa riittäis eikä malttais pysyy paikallaa, siks varmaa onki niin hinku et lähettäis et pääsis siel sit lenkkeileen vaunuilla. 


Viime yönä tieten näin unta et söin kaikkea muuta mitä dieetti sisältää, mm lihapullia ja kesäkurpitsalasagnea ranskalaisten kera =DD voi sitä omatunnon tuskaa ja mielipahaa ku epäonnistukin ja niin petty itteensä.. heh, mikäs siinä sitten mut todellisuudes pidetään kyl dieetistä kaksin käsin kii viel huominen päivä, sit saakin oikeeta ruokaa. Suunnitteilla mm. tomaattinen kirjolohiwokki, tonnikalasalaatti con raejuusto, hirvenlihakeittoa, kesäkurpitsalasagnee ja tieten erilaisii kanafileitä salaatin kera. Joo no nyt iskee kyl semmonen nälänpoikanen et pitänee alkaa lämmittään kasvisliemeä et jaksaa taas sit lounaalle asti.


Kivaa alkavaa pidennettyä vklpa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti