torstai 26. tammikuuta 2012

Just a one day in my life.

Olipa kiva käyä töissäkin välillä pyörähtämässä. :) Lapset ne kasvaa siel niin mahottomasti! Tuntuu et vastahan sitä jäi äippälomalle mut tosiaan onhan tuo omaki mukula jo huomenna 8kk, HUIHAI!! 

Nyt sit päätä särkee ja väsy painaa, mut ei jätetä kyl insanity-treeniä välliin! Se ois 18 päivä jo menossa, ja entistä enemmän sitä vaan kiintyy niihin ohjelmiin. Tänään vuoros ois 30 minuutin ohjelma, joka sisältää alkulämpät ja venyttelyt tieteskin mut itse ohjelma koostuu staattisista pidoista sekotettuna joogavenytyksiin! Kohta vois kyl jo alotella, et ei mee kovin myöhään :)No mut joka tapauksessa lueskelinpa eilen iltalehden kirjoituksen kiireestä. Juttu koostuu pääosin ajankäytöstä ja siitä ikuisesta kiireestä. Mut itselleni päällimäiseks jäi mieleen: "Kotitöiden tekemiseen käytetty aika on kaiken kaikkiaan vähentynyt, mutta suurin apu äitien kiireen helpottamisessa on isien tarttuminen kotitöihin."

En tiedä miten muissa perheissä on, mut onnekseni rakas mieheniki osallistuu kotitöihin, ja vielä enemmän lastenhoitoon! Itse nautiskelen kun mies on pojan kans ja voin siin sivus siivoilla tai tehdä ruokaa mut jos senkin ajan mies tekis jotain aivan muuta ja joutuisin yksin hoitaan kaiken niin kyl kismittäis. Eikä niistä kotitöistä silloin kyl nauttiskaan!
Aikaa ei kuiten ole koskaan tarpeeksi, ja kotitöistä voi kyl aina tinkiä, mut onhan se hyvä mieli kun kämppä kiiltää ja pyykkivuori on tuhottu.. Olemme molemmat jonkin sortin siisteyden ystäviä, joten harvemmin kämppä on ihan sikinsokin, mut esim sänky kyl joskus jää petaamatta ihan omaa laiskuuttakin.. O_o Eli perus järjestys taitaa vallita asunnossamme, ja tavarat pitkälti löytävät oman paikkansa aina käytön jälkeen, kröhöm melkein aina :D

Minusta kotityöt on kuitenkin asia, jota ei kannata ottaa niin tosissaan. Tekee mitä kerkee ja jaksaa, ja pyytää toistaki osapuolta osallistuun.. Joskus itsekin syyllistyn niuhottamaan ja kiukkuamaan jostain aivan ylimalkasesta: "voisit sieki tyhjentää tiskit", tai "et viittinyt ees astioita laittaa koneeseen".. Mut oikeesti kun ajattelee asiaa näin väsyneenän mut kuite hyväntuulisena, niin lupaan itselleni et: "Nyt en kyllä valita kun joka toinen kerta kun jokin kotityö on jäänyt mieheltäni tekemättä vaikka kuinka tekisi mieli siitä vähän murissa!" ;)

Niin ja kun välissä muistais lyyä koneet ja telkkaritkin kii niin kyllähän sitä aikaa löytyis vaik mille! Voi kunpa malttaiski olla esim. avaamatta tietokonetta viikkoon... HMPH, vaaikka tarkemmin ajateltuna,  sitä kerkeis varmaan pitkästyä ku ois kaikki paikat jo niin puunattuna :DD Olipa vain taas mietiskelyy, nyt kyl syöksyn treenin ääreen, ja sit jos nakkelis loput puhtaat pyykit kaappiin, kjähkjäh kyl mie viel jaksan vähän kotitöitäki välistä! MORJENTTOS!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti