tiistai 31. tammikuuta 2012

Neukkupäivä. ♥

Rakas päiväkirja, unikoulu näyttää alkavan tepsiä. Sillä Eelis heräs koko yönä ainoon kerran puol 7 maissa, ja jatko sit melkee 10 jolloin kiskoin toisen ylös et kerkes aamupuuron syöpässä ennenkuin syöksyttiin neuvolaan. Niin siis, Eelishän on ollut aina hyvä nukkuja, mut viime kuukausina meinannut ottaa tavaks et heräilee välistä JOPA 1-2h välein "lohtutissille", joten otimme unikoulun käyttöön et unitissuttelut on nyt taaksejäänyttä elämää :)Meillä oli siis neuvolapäivä + 8kk lääkäritarkastus. Meidän Eelis 8kk on nyt 9200g/74,5cm, hyvin pitkä ja solakka poikanen <3 Heijasteet kehittyneet normisti, konttausta yrittää ja ryömii. Kovasti juttelee, esiintyy jo tavuja kuten "tättättä"..Kyl meinas neukkutädeil alkaa naurattaan ku yrittivät eri testejä tehä ja Eelis se vain värkkäs :D Kuuloa testas ensin jollain piippauslaitteella, no Eelishän kääns päätä vuoron perään toiselle puolelle ennenku koko laite kerkes piipata, ennakoi et ensin oikee niin tieten täytyy seuraavaks olla vasen puoli! No sit parin kerran jälkee kyllästy ja kääns vaan päätään taakse ja sielt katteli neukkutätii niin eipä tarvinu ees enää sivulle kääntyä. Haha, reilukerho jos ei muuten!

Hox! Nää kolme ekaa kuvaa googlen kuvahausta!

No sit ku pinsettiotetta yrittivät kokeilla muroilla, niin toinen ootti vaan et joku antais suuhun et ei ite kyl kehtaa sen vertaa vaivautua.. Ei meidän se Eelis tyhmä ainakaan oo, vähän laiska vaan. Hihi, no kyllähän sen huomaa ku yrittää tavotella jotain leluaki, ryömii vaan sen verran et just kurottamalla ylettyy :D

kotiutumispäivänä.
No yneukun jälkeen ei meinannu ees auto kännistyä, Kiitos jäätävän pakkasen! Parin starttaus yrityksen jälkeen auto kuiten hörähti käyntiin ja kirjaston sekä kirpparin kautta pääsimme kotiakin. (palautin kirjat kirjastoon ja kirpparilta hain hintalaput et pääsis hinnotteleen..) Nyt sit jos alkais rakenteleen kynsiä itelle? ja oottelis vanhempia kyläilemmään

Ps. Illalla vois olla luvas pari kuvaa, nimittäin tänää saapui postin mukana toinen kiva juttu mitä viime viikollea odottelinkin ;) Hihi, myöhmmin siis tästä lisää! MUIMUI!

6 kommenttia:

 1. tuosta pojasta tulee vielä presidentti

  VastaaPoista
 2. Eelis oli kyllä niin söppänä <3

  -Jonna

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia oot laittanu! Teän poika on kyllä niin sydänten murskaaja =) Joko kuulit, että ic pro x- ryhmä alkaa treenaamaan torstaina 9.2 klo: 20-21 urkalla? Tule ihmeessä mukkaan! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huihui! Mie unohin laittaa nuihin kolmeen ekaan kuvaan et ne on googlesta otettuja, mut on Eelis kyl semmonen veitikka <3 En kuullut! Vitsit pittää kyl rustata kalenteriin :) Ja saa muistuttaa viel lähemmin, mut vähän huippua!

   Poista